Vergaderen

Soms is het nodig om met elkaar even afstand te nemen van de dagelijkse drukte op het werk. Om na te denken over de toekomst, of nieuwe ideeën op te doen.

Hotel Landgoed Ekenstein, is een borg gebouwd in 1648. Het pand beschikt over een aantal prachtige oude zalen met modern comfort.Zoals de sfeervolle Ridderzaal, Lounge in historische Neogotische stijl, Regentenzaal en de Voorkamer. Deze zijn uiterst geschikt voor diner tijdens of na het vergaderen. Dit is al vanaf 4 personen mogelijk. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Daarbij beschikken wij over een aantal royale vergaderzalen en 28 hotelkamers. En dan is er het monumentale ‘Schathoes’ met de Serre. Dat is de ideale plek voor grote diners, feesten en congressen en is één van de populairste vergaderlocaties in de provincie Groningen.

Landgoed Ekenstein heeft twee vergaderarrangementen. Ze geven een indicatie van de mogelijkheden. Onze vergaderzalen bieden de rust en het comfort dat u verwacht.

 

Natuurlijk kunt u de arrangementen aanpassen, zodat u precies vergadert als u in gedachten had. Neemt u hierover gerust contact met ons op.

 • 4-uur vergaderarrangement € 12,50 per persoon

  Zaalhuur
  Ontvangst met appelgebak uit eigen keuken
  Onbeperkt koffie, thee en ijswater
  Kostenloos gebruik van het wifi netwerk
  Kostenloos gebruik van beamer/flipover*
 • 8-uur vergaderarrangement € 29,50 per persoon
  Zaalhuur van 9:00 tot 17:00 uur
  Ontvangst met appelgebak uit eigen keuken
  Onbeperkt koffie en thee, ijswater
  Kostenloos gebruik van het wifi netwerk
  Kostenloos gebruik van beamer/flipover*
  Lunch: Koffietafel

* mits voorradig & gereserveerd